Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان با بیان اینکه ایران جزو ۳۰ کشور دارای مدارس تعطیل است، گفت: بازگشایی مدارس برای سال تحصیلی جدید دغدغه بسیاری از خانواده‌ها است، متأسفانه در کرونا کم تحرکی کودکان و نوجوانان استان منجر به چاقی و اضافه وزن ۳۱ آنها شده است.

لیلاسادات ابطحی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با بیان اینکه بازگشایی مدارس دغدغه بسیاری از خانواده‌ها است، اظهار کرد: مدرسه تنها یک فضای آموزشی نیست و فضایی ارتباطی، تربیتی و پرورشی است، متأسفانه در پاندمی کرونا کودکان از فضای منضبط تحصیلی جداسازی شدند، با بهم ریختن برنامه خواب آنها نظم و انضباط روزانه زندگی کودکان هم تغییر پیدا کرد و سبک زندگی آنها تغییراتی پیدا کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قرنطینه‌های اجباری و افسردگی کودکان

وی اضافه کرد: در کرونا تبعات و مشکلات روانشناختی ناشی از عدم ارتباط با همسالان و تنها ماندن در خانه برای کودکان و دانش‌آموزان بسیار زیاد بود، وقتی کودک در اوج نشاط نباید با دوستان خود ارتباط برقرار پیدا کند رشد اجتماعی او دچار مشکل می‌شود، در قرنطینه‌های اجباری کرونایی کودک در تنهایی و انزوا قرار گرفته و این اتفاق باعث بروز افسردگی او می‌شود.

معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان، تصریح کرد: وقتی کودکان از جمع فاصله می‌گیرند و نمی‌توانند خواسته‌های خود را بیان کنند و از راهکارهای نامناسب برای بیان خواسته‌های خود استفاده می‌کنند، حتی شاهد بیماری‌های جسمی و روانشناختی در بین آنها خواهیم بود، فاصله از فعالیت گروهی موجب می‌شود در رسیدن به اهداف خود ناکام شوند و محروم شدن از فضای بازی و سرگرمی گروهی اعتماد به نفس و خودباوری آنها را کاهش می‌دهد.

نیاز کودکان کلاس اول و دوم به آموزش چهره به چهره

وی تاکید کرد: متأسفانه در کرونا کم تحرکی کودکان و نوجوانان استان منجر به چاقی و افزایش وزن آنها شده است، قبلاً شاهد اضافه وزن حدود هفت درصد کودکان و نوجوانان بودیم و در حال حاضر این آمار به ۳۱ درصد در استان رسیده است و این اتفاق زنگ خطری برای سلامت کودکان و نوجوانان است، از سوی دیگر افت شدید علمی را در پایه‌های اول و دوم به مرور زمان شاهد خواهیم بود.

ابطحی اظهار کرد: با توجه به اینکه کودکان کلاس اول و دوم نیاز دارند با معلم خود ارتباط چهره به چهره داشته باشند تا روند آموزش آنها رصد شود و نمی‌خواهیم در پساکرونا شاهد کودکانی باشیم که در خواندن و نوشتن مسئله دارند.

ایران جزو ۳۰ کشور دارای مدارس تعطیل است

وی تصریح کرد: به طور یقین تبعات عدم آموزش حضوری و مهارت‌های اجتماعی در آینده جبران‌ناپذیر خواهد بود، ایران جزو ۳۰ کشور دارای مدارس تعطیل است، از تعداد ۲۰۷ کشور ۱۰۷ کشور مدراس باز و فعال و ۷۰ کشور مدارس نیمه باز دارند، متأسفانه در دوران کرونا ایران تعطیلات زیادی شاهد بود و دانش‌آموزان شیوه غیرحضوری در روند آموزش را تجربه کردند.

معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان، گفت: به نظر می‌رسد باید یک حرکت ملی انجام دهیم و با رعایت پروتکل‌های بهداشتی، آماده سازی فضا و کمک کردن به دانش‌آموزان کودک و نوجوان باید بتوانیم تا حدودی تبعات ناشی از حضور کرونا در آموزش را کاهش دهیم.

کد خبر 519907

منبع: ایمنا

کلیدواژه: آموزش و پرورش بازگشایی مدارس اپیدمی کرونا کرونا و آموزش آنلاین معلمان فضای مجازی اینترنت آموزش آنلاین و غیرحضوری تعطیلی مدارس پاندمی کرونا افسردگی و کرونا کودکان اموزش ابتدایی کرونا و آموزش مجازی چاقی کم تحرکی دوران پسا کرونا معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش بايدها و نبايدها رفتار والدين چالش های آموزش مجازی تعطیلی مدارس در کرونا بازگشایی مدارس در مهرماه 1400 واکسیناسیون مدارس واکسیناسیون دانش آموزان تا مهرماه 1400 شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق کودکان و نوجوانان دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۲۷۱۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم

حجت الله الماسی با بیان اینکه مدارس خاص اوتیسم جزو گروه مدارس آموزش و پرورش استثنایی هستند گفت: گروه‌های مختلف در سازمان استثنایی شامل کم توان ذهنی، ناشنوا، نابینا، معلول جسمی حرکتی هستند که اوتیسم جز یکی از این گروه‌هاست.

وی با بیان اینکه در مدارس اوتیسم دانش‌آموزان با اختلالات طیف اوتیسم تحصیل می کنند افزود: پایه‌های تحصیلی آن ها از پیش دبستانی تا متوسطه دوم و کار و دانش ویژه است؛ الگوی آموزشی در این مدارس از پیش دبستانی تا پایان دوره ابتدایی معمولاً آموزش انفرادی که در دنیا رایج است صورت می‌گیرد و کمتر کار گروهی و فعالیت گروهی انجام می‌شود.

رئیس سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی حداکثر تراکم کلاس در مدارس اوتیسم را پنج نفر عنوان کرد و ادامه داد: در متوسطه اول و یا به عبارتی پیش حرفه‌ای و کار و دانش خاص با توجه به ویژگی‌های هر کدام از گروه‌های دانش آموزان با نیازهای ویژه در طیف اوتیسم، در گروه‌های کوچک آموزش‌های کلاسی ارائه می‌شود.

الماسی تفاوت این مدارس را با مدارس عادی اینگونه توضیح داد: در این مدارس سعی می‌کنیم متناسب با نیاز دانش‌آموزان طیف اوتیسم که عموما به ارتباط نداشتن و تعامل با محیط و عدم توجه دچار هستند، مناسب سازی‌ لازم انجام شود به عنوان مثال نور در چنین مدارسی باید خاص باشد.

وی با بیان اینکه طیف اوتیسم در سه سطح خیلی شدید، شدید و خفیف تعریف می‌شود گفت: میزان آموزش‌ها با توجه به شدت معلولیت انجام می‌شود. در آموزش با نیازهای ویژه در طیف اوتیسم بیشتر تمرکز بر ارائه محتوای دیداری و تصاویر است و کمتر متن و سایر رسانه‌های دیگر اهمیت دارند.

رئیس سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی تعداد دانش آموزان با اختلالات اوتیسم در کشور که در مدارس استثنایی تحصیل می‌کنند را حدود ۳۵۰۰ نفر عنوان کرد و افزود: حدود ۳۵۰ نفر طیف اوتیسم با شدت کم یا خفیف در مدارس عادی مشغول به تحصیل هستند.

الماسی با بیان اینکه در کشور ما ۳۵ مدرسه خاص اوتیسم وجود دارد اظهار کرد: در استان‌های مختلف گاه بیشتر از یک مدرسه وجود دارد و بعضی استان‌ها مدرسه ندارند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت
  • آیا دختران ازدواج کرده می توانند در مدارس روزانه هم تحصیل کنند؟
  • فعالیت مدارس استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت ادامه خواهد داشت
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • فعالیت مدارس استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت
  • بازگشت به تحصیل ۶۰ هزار تارک تحصیل در کشور
  • نمایشگاه خوداتکایی دانش‌آموزان کردستان برپا شد
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری
  • بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم