Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارشناسان معتقدند با توجه به نامشخص بودن زمان پایان کرونا، یادگیری و تقویت همزیستی با کرونا، مهمترین گزاره حکمرانی در کشورهای مختلف است؛ ضرورت توجه به سایر ابعاد سلامت جسمی ناشی از عوارض کم تحرکی از جمله چاقی و افزایش وزن (اضافه وزن دانش آموزان از ۷ درصد قبل از کرونا به حدود ۳۱ درصد رسیده است و برابر آمار بدست آمده به صورت میانگین هر دانش آموز در روز ۵ هزار قدم کمتر راه می رود!

 ضرورت یادگیری مهارت های اجتماعی و ارتباطی با حضور در مدرسه بیش از پیش حس می‌شود و پاندمی کرونا بیش از هرچیز بر این مهارت‌ها و آموزش‌های تاثیر منفی گذاشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدرسه بیشتر از آنکه یک فضای آموزشی باشد یک فضای تربیتی و پرورشی است و تعطیلی آن ابعاد مختلفی از رشد انسان را تحت الشعاع قرار می‌دهد.

تغیر سبک زندگی دانش آموزان در دوران کرونا، با توجه به تغییر ساعات خواب، به هم ریختگی در نظم و انضباط روزانه، کاهش تحرکات روزانه و افزایش زمان استفاده از ابزار الکترونیکی و آنلاین، اثرات منفی شدیدی بر آینده دانش آموزان خواهد داشت. از سوی دیگر تبعات و مشکلات اجتماعی و روان شناختی ناشی از عدم ارتباط با همسالان و تنهائی در خانه ماندن از جمله افسردگی و پرخاشگری، از عوارض تعطیلی مطلق مدارس و مراکز آموزشی است.

کارشناسان معتقدند با توجه به نامشخص بودن زمان پایان کرونا، یادگیری و تقویت همزیستی با کرونا، مهمترین گزاره حکمرانی در کشورهای مختلف است؛ ضرورت توجه به سایر ابعاد سلامت جسمی ناشی از عوارض کم تحرکی از جمله چاقی و افزایش وزن (اضافه وزن دانش آموزان از ۷ درصد قبل از کرونا به حدود ۳۱ درصد رسیده است و برابر آمار بدست آمده به صورت میانگین هر دانش آموز در روز ۵ هزار قدم کمتر راه می رود!

خبر مهم درباره بازگشایی مدارس در آبان ماه/ والدین واکسن می‌زنند؟

در کنار این نکات، افت شدید علمی در پایه های اول و دوم که بخشی از آنها حتی در خواندن و نوشتن مشکل دارند در کنار افت تحصیلی که در کنکور امسال خود را نمایان کرد، نگرانی مسئولان آموزش کشور را در پی داشته است. قطعا تبعات عدم آموزش حضوری و مهارت های اجتماعی بعدا جبران ناپذیر است و این در حالی است که هم اکنون کودکان و نوجوانان به همراه والدین در همه فضاهای عمومی بجز مدارس حضور دارند و تنها مدارس و دانشگاه‌ها، قربانی پاندمی کرونا شده‌اند.

بد نیست بدانیم از ۲۰۷ کشور دنیا، ۱۰۷ کشور مدارس را باز نگه داشتند و ۷۰ کشور ترکیبی از فعالیت و دورکاری و ۳۰ کشور که متاسفانه ایران هم جزو این دسته است، مدارس را به طول کامل تعطیل کردند!

با عنایت به واکسیناسیون 100درصدی معلمان و کادر آموزشی تا پایان شهریور ماه، و تدابیر اتخاذ شده برای رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی و استفاده از ظرفیت‌های ترکیبی در آموزش برخط و حضوری، به نظر می‌رسد امسال، باید روال آموزش حضوری در مدارس با رعایت تمام مسائل جهت رفع نگرانی والدین و دانش آموزان، از سر گرفته شود ولو آنکه آغاز سال تحصیلی در آبان و یا آذر باشد.

/تازه نیوز 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۲۸۰۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم

حجت الله الماسی با بیان اینکه مدارس خاص اوتیسم جزو گروه مدارس آموزش و پرورش استثنایی هستند گفت: گروه‌های مختلف در سازمان استثنایی شامل کم توان ذهنی، ناشنوا، نابینا، معلول جسمی حرکتی هستند که اوتیسم جز یکی از این گروه‌هاست.

وی با بیان اینکه در مدارس اوتیسم دانش‌آموزان با اختلالات طیف اوتیسم تحصیل می کنند افزود: پایه‌های تحصیلی آن ها از پیش دبستانی تا متوسطه دوم و کار و دانش ویژه است؛ الگوی آموزشی در این مدارس از پیش دبستانی تا پایان دوره ابتدایی معمولاً آموزش انفرادی که در دنیا رایج است صورت می‌گیرد و کمتر کار گروهی و فعالیت گروهی انجام می‌شود.

رئیس سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی حداکثر تراکم کلاس در مدارس اوتیسم را پنج نفر عنوان کرد و ادامه داد: در متوسطه اول و یا به عبارتی پیش حرفه‌ای و کار و دانش خاص با توجه به ویژگی‌های هر کدام از گروه‌های دانش آموزان با نیازهای ویژه در طیف اوتیسم، در گروه‌های کوچک آموزش‌های کلاسی ارائه می‌شود.

الماسی تفاوت این مدارس را با مدارس عادی اینگونه توضیح داد: در این مدارس سعی می‌کنیم متناسب با نیاز دانش‌آموزان طیف اوتیسم که عموما به ارتباط نداشتن و تعامل با محیط و عدم توجه دچار هستند، مناسب سازی‌ لازم انجام شود به عنوان مثال نور در چنین مدارسی باید خاص باشد.

وی با بیان اینکه طیف اوتیسم در سه سطح خیلی شدید، شدید و خفیف تعریف می‌شود گفت: میزان آموزش‌ها با توجه به شدت معلولیت انجام می‌شود. در آموزش با نیازهای ویژه در طیف اوتیسم بیشتر تمرکز بر ارائه محتوای دیداری و تصاویر است و کمتر متن و سایر رسانه‌های دیگر اهمیت دارند.

رئیس سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی تعداد دانش آموزان با اختلالات اوتیسم در کشور که در مدارس استثنایی تحصیل می‌کنند را حدود ۳۵۰۰ نفر عنوان کرد و افزود: حدود ۳۵۰ نفر طیف اوتیسم با شدت کم یا خفیف در مدارس عادی مشغول به تحصیل هستند.

الماسی با بیان اینکه در کشور ما ۳۵ مدرسه خاص اوتیسم وجود دارد اظهار کرد: در استان‌های مختلف گاه بیشتر از یک مدرسه وجود دارد و بعضی استان‌ها مدرسه ندارند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت
  • آیا دختران ازدواج کرده می توانند در مدارس روزانه هم تحصیل کنند؟
  • فعالیت مدارس استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت ادامه خواهد داشت
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • فعالیت مدارس استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت
  • بازگشت به تحصیل ۶۰ هزار تارک تحصیل در کشور
  • نمایشگاه خوداتکایی دانش‌آموزان کردستان برپا شد
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری
  • بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم