Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر ابراهیمی پور گفت: با اعلام وضعیت قرمز در شهرستان تربت حیدریه تمامی مراکز درمانی و بهداشتی این شهرستان در حالت آماده باش کامل به سر می برند و تاکید شده که به‌ صورت کامل و با تمام توان به مراجعه‌کنندگان و بیماران خدمات ارائه کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسین ابراهیمی پور، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در گفت و گو با خبرنگار صبح توس؛ اظهار داشت: کاهش میزان رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی در سطح جامعه و سرعت انتقال این بیماری و بازگشایی‌های صورت گرفته در حوزه‌های مختلف از جمله اصناف، مدارس و تالارها باعث افزایش موارد ابتلا و بستری در این منطفه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: سویه اُمیکرون سرعت سرایت زیادی داشته و متاسفانه تعداد زیادی در مجموعۀ تحت پوشش دانشگاه را درگیر بیماری کرده، لذا درمانگاه‌های شبانه‌روزی در سطح شهر فعال هستند و تاکید شده که به‌صورت کامل و با تمام توان به مراجعه‌کنندگان و بیماران خدمات ارائه نمایند.

ابراهیمی پور گفت: تعداد داروخانه‌های شبانه روزی و ساعت فعالیت داروخانه‌ها افزایش خواهد یافت تا مردم از نظر دسترسی به خدمات دارویی هیچ نگرانی نداشته باشند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه بیان کرد: در بخش خصوصی نیز ساعت کاری و تعداد مطب پزشکانی که در حوزه کرونا فعالیت می‌کنند افزایش یافته تا بتوانیم خدمات بهتری را به مردم ارائه کنیم.

وی افزود: تعداد پزشکان و ساعت فعالیت کلینیک تخصصی احمدیه نیز افزایش یافته تا بتوانیم روند ابتلای بیماران به کرونا را کاهش دهیم.

مراجعات به مراکز درمانی تربت حیدریه چهار برابر شده است/بستری ۷۱ بیمار کرونایی در بخش های بستری

دکتر ابراهیمی پور، رییس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه با بیان اینکه طی هفته اخیر مراجعات به مراکز درمانی تربت حیدریه چهار برابر شده، افزود: تست کرونای ۵۰ درصد از این مراجعه کنندگان مثبت اعلام شده است.

وی اظهار کرد: پیش درآمد آمیکرون با شدت واگیری بسیار زیاد و شدت بستری کمتر است و به جرات می توان گفت کسانی که امیکرون گرفته اند همه خانواده های خود را درگیر کردند.

از هفتم مهرماه تاکنون وضغیت تعداد بیماران بستری بین ۲۰ تا ۳۰ نفر بوده و اکنون این میزان به ۷۱ بیمار بستری رسیده و سه بخش بیمارستانی نهم دی را زیر بار برده است.

تعطیلی ۹۰ مدرسه در تربت حیدریه

معاون سیاسی امنیتی فرمانداری تربت حیدریه اظهارکرد: حدود ۶۰ مدرسه در مقطع دبستان و ۳۰ مدرسه در مقطع دبیرستان به مدت دوهفته در شهر تربت حیدریه تعطیل شده اند.

وی گفت: آمار مراجعین سرپایی در ۲۴ ساعت گذشته ۲۳ نفر می‌باشد وتعداد بستری شدگان ۷۱ نفر است

موسوی درخصوص تعطیلی دیگر مدارس بیان کرد: مدیر هر مدرسه با توجه به مشاهده بیماری در دانش آموزان باید نسبت به تعطیلی مدارس تصمیم بگیرد.

معاون سیاسی امنیتی فرمانداری تربت‌حیدریه تاکید کرد: تمامی مدیران مدارس برای پیگیری استمرار آموزش های مجازی باید به نحو مطلبوب برنامه ریزی کنند.

وی با انتقاد از وضعیت رعایت دستورالعمل بهداشتی در سطح جامعه گفت :متاسفانه تعداد بسیاری از افراد جامعه نسبت به رعایت شیوه نامه های سهل انگاری می کنند.

تصمیم گیری برای تعطیلی مدارس بعهده ستاد استانی است

حجت صالحی مدیر آموزش و پرورش تربت حیدریه با بیان اینکه تاکنون ۶۰ مدرسه طبق طرح صفر شش تعطیل شدند، افزود:
تصمیم گیری در خصوص شیوه فعالیت مدارس در شهرستان بر عهده ستاد استانی مبارزه با کرونا می باشد که تا کنون تصمیم جدیدی گرفته نشده است.

وی بیان کرد: با توجه به دستورالعمل های وزارت بهداشت، مدارسی که در بیش از دو کلاس بیش از دو کرونایی داشته باشند با تشکیل کمیته سلامت و ارسال مستندات می توانند مجوز آموزش غیرحضوری را دریافت نمایند.

صالحی گفت: در سایر مدارسی که گزارشی از دانش آموزان و همکاران کرونایی وجود ندارد مدارس با رعایت پروتکل ها بهداشتی و گروه بندی به فعالیت حضوری خود ادامه می دهند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: ابراهیمی پور تربت حیدریه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۶۷۵۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت پایگاه سلامت در محله تاریخی کهنه‌دژ سمنان آغاز شد

حجت الاسلام و المسلمین مرتضی مطیعی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه سمنان، احمد ریواده معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی و محمد حمیدی معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار، سیدمحمد حسینی طباطبایی مدیرکل و معاونان راه و شهرسازی استان، کامران قدس رییس دانشگاه علوم پزشکی سمنان، حسین موسوی شهردار و جمعی از مسوولان و فعالان اجتماعی این شهر در آیین آغاز عملیات ساخت و کلنگ‌زنی پایگاه سلامت در محله کهنه‌دژ حضور داشتند.

رییس دانشگاه علوم‌پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی سمنان در این آیین گفت: پایگاه سلامت محله بافت فرسوده کهنه‌دژ سمنان در مساحت ۳۴۵ مترمربع و با زیربنای ۲۲۰ مترمربع یک طبقه به‌منظور ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به ساکنان محله احداث می‌شود.

کامران قدس افزود: هشت هزار و ۵۰۰ نفر از ساکنان محله کهنه‌دژ سمنان از خدمات این پایگاه بهداشتی و درمانی بهره‌مند خواهند شد.

این مسوول اظهار کرد: ارایه خدمات واکسیناسیون نوزادان، ویزیت پزشک و ارایه خدمات مشاوره روانشناسی و تغذیه از جمله کارکردهای یک پایگاه سلامت است.

باشگاه خبرنگاران جوان سمنان سمنان

دیگر خبرها

  • چند خبر کوتاه از شهرستان های تربت حیدریه و نیشابور
  • آزادی بیان غربی‌ها اهداف استکباری و استبدادی دارد
  • افزایش مسمومیت با قارچ‌ های سمی؛ ۱۴ نفر بستری شدند
  • بهره‌مندی ۱۷۷ هزار البرزی از خدمات رایگان روانشناسی مراکز بهداشت
  • شرکت ملی نفت منطقه تربت‌حیدریه افزون‌ بر ۷۰۰ بازدید انجام داد
  • کشف و ضبط هشت هزار عدد قرص متادون ۴۰ خارج از شبکۀ توزیع در تربت حیدریه
  • نامگذاری خیابانی در تهران به نام اولین روزنامه نگار شهید ایران
  • بانک‌ها اعتبارات را به سمت تولید سوق دهند
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • ساخت پایگاه سلامت در محله تاریخی کهنه‌دژ سمنان آغاز شد