Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از تهران، محسن منصوری استاندار تهران در جلسه ستاد مقابله با کرونا استان تهران با اشاره به برگزاری راهپیمایی روز قدس اظهار کرد: باید از حضور حماسی و افتخارآفرین مردم تهران در روز قدس قدردانی کنم. پس از دو سال وقفه به دلیل کرونا در برگزاری راهپیمایی روز قدس دیروز حماسه دیگری رقم خورد که امیدواریم ریشه اسرائیل غاصب در منطقه بخشکد و شاهد آزادی و پیروزی مردم فلسطین باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ضمن قدردانی از تلاش همه دستگاه‌های مرتبط در حوزه مقابله با کرونا گفت: به لطف خدا کشور و استان تهران آرامش خوبی را در موضوع کرونا تجربه می کند که این موضوع را باید قدر بدانیم و البته تشدید مراقبت ها را در دستور کار خود قرار دهیم. رفتارهای مدیریتی ما بعضا تکرار می شود به شکلی که در هنگام افزایش شیوع کرونا و پیک شیوع موضوع را جدی تر می گیریم و وقتی شاهد کاهش آمارها هستیم کار را رها می کنیم. ما در گذشته نیز تجربه ۳۰ فوتی را داشتیم که دوباره پس از مدتی فوتی های روزانه به ۲۰۰ نفر افزایش پیدا کرد.

منصوری افزود: بیماری کرونا قابل پیش بینی نیست و نمی‌دانیم که در آینده چه پیش خواهد آمد لذا باید مراقبت کنیم و با پیگیری روند مقابله که امروز باعث شده آمارها به زیر ۲۰ نفر فوتی در روز برسد، ادامه داشته باشد و به فضل خدا تعداد فوتی ها به صفر برسد و ریشه کن شدن این بیماری منحوس را اعلام کنیم. بر همین اساس همه دستگاه ها باید با جدیت پیگیر موضوع باشند.

استاندار تهران در بخش دیگری از صحبت های خود با تأکید بر پیگیری تزریق دُز سوم واکسن و اهمیت آن بیان کرد: باید نسبت به تکمیل تزریق دُز سوم با جدیت عمل کنیم تا همان گونه که تزریق دُز اول و دوم انجام شد، دُز سوم که در حال حاضر با نسبت بسیار پایین تری تزریق شده است پیگیری شود. این کار باید از طریق رسانه ها فرهنگ سازی شود. براساس گزارش ها تزریق دُز سوم واکسن ایمنی را تا حدود ۷۵ درصد افزایش می‌دهد؛ لذا باید جدی گرفته شود.

وی ادامه داد: در خصوص شهرستان پاکدشت به عنوان تنها شهرستانی که آمار مراجعین سرپایی در آن افزایش پیدا کرده است و این افزایش معنادار است و موجب ایجاد نگرانی می‌شود باید فرماندار و مسئولان مرتبط با حوزه کرونا بررسی و علت این موضوع را پیدا کنند.

منصوری تأکید کرد: موضوع فاصله گذاری مدارس نیز روشن است، نمی‌توانیم و نباید مدارس را تعطیل کنیم، واقعیت کلاس‌های ما نیز مشخص است. با همین ساختار موجود حتی الامکان باید رعایت پروتکل های بهداشتی محقق شود. بی تردید دوگانه رعایت و تعطیلی مدارس گذاره‌ای غلط است و در شرایط فعلی هر چه می توانیم باید رعایت‌ها را جدی‌تر بگیریم.

استاندار تهران افزود: سرویس های مدارس نیز از اهمیت بسزایی برخوردار هستند چرا که چند دانش آموز با یک راننده در فضای ماشین قرار می گیرند لذا باید این موضوع به سرویس مدارس توسط مدیران مدارس تذکر داده شود تا مراعات کنند. اگر راننده ای رعایت نمی کند مدارس باید نسبت به تغییر آن اقدام کنند.

وی در بخش دیگری از صحبت های خود بر لزوم ورود اطلاعات مدارس به سامانه سنجش سلامت دانش آموزان تأکید کرد و گفت: استانی همانند تهران با حدود ۸۰۰۰ مدرسه قطعا برای ورود به اطلاعات نیازمند سامانه است. این زیرساخت ها برای کرونا و پس از آن نیاز می‌باشد. بی تردید کرونا علیرغم مشقات و آسیب هایی که به همراه داشت برکاتی همچون پیشرفت در حوزه دولت الکترونیک و ارتقای سطح خدمات در حوزه نرم افزاری و فناورانه را نیز به همراه داشته است. مبنای طراحی و اجرای سامانه ها نیز همین موضوع است.

منصوری ادامه داد: اگر سامانه کارآمدی نداشته باشیم قطعا مورد بهره برداری قرار نمی‌گیرد. لذا دانشگاه‌های علوم پزشکی باید نسبت به ارتقای سامانه سنجش سلامت دانش آموزان اقدام کند و آموزش و پرورش نیز ورود اطلاعات مدارس را جدی بگیرد. بر همین اساس باید به مدیران مدارس اطلاع رسانی شود و ورود اطلاعات آن ها به سامانه نیز پیگیری شود.

استاندار تهران تأکید کرد: در سطح استان تهران اگر دانشگاه های علوم پزشکی پروتکل و دستورالعملی را پس از جمع بندی به نتیجه برسند و به مدارس ابلاغ کنند باید اجرایی شود. این طور نیست که تنها به ابلاغیه‌های وزارتخانه توجه شود. اگر در دانشگاه‌های علوم پزشکی به دستورالعمل جدیدی برسند و در کمیسیون تخصصی در ستاد استانی مقابله با کرونا به تصویب برسد حتما باید اجرایی شود.

انتهای پیام/ز

منبع: فارس

کلیدواژه: استاندار تهران محسن منصوری ستاد کرونا ستاد مقابله با کرونای استان تهران استاندار تهران ورود اطلاعات تزریق د ز د ز سوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۰۴۶۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود هوش مصنوعی به تشخیص‌‌های آزمایشگاهی/ لزوم آشنایی دانش‌آموزان با علوم آزمایشگاهی

بیست و یکمین کنگره کشوری و پانزدهمین کنگره بین‌المللی ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی ۱۱ تا ۱۴ اردیبهشت برگزار می‌شود.

شهروز همتی، رئیس بیست و یکمین کنگره کشوری و پانزدهمین کنگره بین‌المللی ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران با بیان اینکه این کنگره ۱۱ تا ۱۴ اردیبهشت برگزار می‌شود، گفت: در سال‌های گذشته، برگزاری کنگره مصادف با روز آزمایشگاهیان بود، اما به واسطه مسائلی که پیش آمد، امسال کمی با تاخیر صورت گرفت.

او مطرح کرد: کنگره ما در بخش علمی ۲۵ محور دارد و کارگاه‌هایی برگزار می‌شود. نکته مهم این است که کنگره ارتقای کیفیت به عنوان بزرگترین کنگره در زمینه طب آزمایشگاه، همواره سعی کرده محور‌ها و کارگاه‌ها را طوری انتخاب کند که در ارتقای دانش تاثیر گذار باشد. انتخاب کارگاه‌ها براساس نیاز شرکت کنندگان و محور‌ها براساس مسائل روز دنیا خواهد بود.
حضور بیش از ۲۰۰ شرکت دانش بنیان در کنگره ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی

همتی گفت: پیش بینی می‌کنیم حدود ۷ تا ۱۰ هزار نفر از کنگره و نمایشگاه جانبی بازدید داشته باشند. در بخش نمایشگاهی بیش از ۲۰۰ شرکت دانش‌بنیان که تولید کننده یا وارد کننده محصولات آزمایشگاهی هستند محصولات خود را ارائه می‌کنند.

امیرحسن زرنانی، دبیر علمی کنگره نیز با بیان اینکه این کنگره پر افتخار ین کنگره در زمینه علوم آزمایشگاهی در سطح کشور است، عنوان کرد: تمام نگاه‌های افراد متخصص در حوزه آزمایشگاهی به این کنگره است.

او ادامه داد: در این کنگره حدود ۲۵ پنل برگزار خواهد شد. کنگره فقط یک کنگره بازآموزی صرف نیست نقش و رسالت کنگره این است که آخرین پیشرفت‌های علمی در جهان را به سمع و نظر مخاطبانش برساند. یکی از چالش‌هایی که کنگره دارد این است که چه حوزه‌هایی را در کارگاه‌ها بگنجاند.
۸۰ درصد تشخیص‌های پزشکی به کمک آزمایشگاه است

‌زرنانی با اشاره به دو محور برگزاری کنگره که یکی از آن‌ها نقش آزمایشگاه‌ها در تشخیص پزشکی است، بیان کرد: حدود ۸۰ درصد تشخیص‌های پزشکی و بالینی با کمک‌های آزمایشگاه انجام می‌شود. آزمایشگاه نقش بسیار مهمی در حوزه سلامت عمومی دارد. با توجه به مشکلاتی که برای آزمایشگاه‌ها وجود دارد و هزینه‌ها برخی آزمایشگاه‌ها در حال بسته شدن هستند چرا که نمی‌توانند از پس مخارج بر بیایند.

او با تاکید بر بحث آموزش و تامین گنجینه‌های انسانی، گفت: یکی از اهداف این کنگره احیای مجدد دوره دکتری علوم آزمایشگاهی است و یکی از پنل‌ها هم به این حوزه مربوط است. در تمام پنل‌ها سعی شده افرادی که جایگاه علمی و عملی در جامعه هستند در پنل‌ها صحبت‌های خود را ارائه بدهند.

دبیر علمی کنگره مطرح کرد: محور دومی که این کنگره روی آن تاکید دارد. هوش مصنوعی است. ما روزانه به صورت ملموس با هوش مصنوعی سرکار داریم. هوش مصنوعی اطلاعات را جمع آوری می‌کند ما هستیم که یاد آن می‌دهیم چگونه عمل کند.
ورود هوش مصنوعی به حوزه‌های آزمایشگاهی

او با بیان اینکه در حال حاضر هوش مصنوعی در پاتولوژی و تصویربرداری وارد شده است، گفت: پیش‌بینی انجمن علوم آزمایشگاهی این است که در یک دهه آینده تشخیص‌های آزمایشگاهی مبتنی بر همش مصنوعی خواهد بود و این تشخیص‌ها دقیق‌تر و سریع‌تر خواهد بود. رسالت ما این است از همین الان آینده را پیش بینی و راه حل‌های مواجهه با آن را بررسی کنیم؛ که این اتفاق در کنگره در حال رخ دادن است. پیش نیاز‌های ایجاد آزمایشگاه هوشمند و کسب اطلاعات برای تشخیص بهتر نیز مورد بررسی است.

زنانی گفت: از حوزه‌های دیگر که این کنگره به آن می‌پردازد، ارائه نتایج و جواب آزمایش یکسان در تمام آزمایشگاه‌ها است.
برگزاری کارگاه شناخت رشته علوم آزمایشگاهی برای دانش آموزان

علی شیرین، دبیر علمی در امور کارگاه‌های کنگره بیان کرد: در کنگره ارتقای کیفیت، کارگاه‌ها در راستای محور‌ها هستند. در کنگره ما ۴۵ کارگاه داریم که ویژگی‌های مختلفی را دارد.

او با اشاره به ناشناخته بودن علوم آزمایشگاهی برای دانش آموزان اعلام کرد: مکاتبه کردیم با اداره کل آموزش و پرورش استان تهران تا با کارگاه ویژه برای دانش آموزان این رشته را برای آنان توضیح دهند.

او گفت: بحث اعتباربخشی، یکی دیگر از رویکرد‌های کنگره در کارگاه‌هایی است که برگزار می‌کند. به طوری که مسئولان اعتباربخشی در این کارگاه حضور دارند.

وی افزود: دو محور عمومی قانون کار و مالیات را هر سال در کنگره داشته ایم که امسال در کنار این دو محور، بحث حقوقی را به کارگاه‌ها اضافه کرده ایم.

غلامرضا حمزه‌لو دبیر اجرایی کنگره نیز بیان کرد: آزمایشگاه‌ها نقش ویژه‌ای در نظام سلامت دارند و بدون وجود آزمایشگاه‌ها، روند تشخیص و درمان بیماری‌ها دچار مشکل خواهد شد.
عمده اطلاع رسانی‌ها الکترونیک است

او با اشاره به حضور ۵ هزار شرکت کننده در کنگره امسال، ادامه داد: بیش از ۸۰ درصد اطلاع رسانی برنامه‌های ما به صورت الکترونیک انجام می‌شود.

وی همچنین به برپایی نمایشگاه جانبی کنگره با حضور شرکت‌های داخلی و خارجی در علوم آزمایشگاهی اشاره کرد و افزود: بیش از ۲۱۰ شرکت در نمایشگاه امسال، غرفه دارند.
حضور ۱۱ سخنران خارجی در کنگره

در ادامه، فریبا شایگان همکار دبیر علمی در امور بین الملل، گفت: در کنگره امسال، ۱۱ سخنران خارجی از کشور‌های آمریکا ایتالیا، کانادا، استرالیا، هلند، هند، آلمان و عربستان خواهیم داشت.

دیگر خبرها

  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • ۲۱ هزار نوآموز اردبیلی مورد سنجش قرار می‌گیرند
  • سنجش سلامت بیش از ۱۸ هزار نوآموز استان همدان
  • ثبت سفارش کتاب درسی چگونه است؟
  • سنجش کلاس اولی‌ها و پیش‌دبستانی‌ها تا پایان اردیبهشت ادامه دارد
  • لزوم یادآوری اهمیت صنعت بازیافت از طریق آموزش/ سوخت‌ مازوت برای کره زمین سمّ است
  • ورود هوش مصنوعی به تشخیص‌‌های آزمایشگاهی/ لزوم آشنایی دانش‌آموزان با علوم آزمایشگاهی
  • ورود سامانه بارشی به کشور از سه شنبه
  • طنین زنگ سلامت در مدارس دورود
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت